Forside Nyheder

Hologram-koncert med kriminel rapper lukket ned af politi

-

1c30c0ee90d323eb2538e50f3d19a10bNu kan også hologram-udgaver af mennesker komme i politiets søgelys.

Chief Keef er en rapper, der lever op til sit kriminelle image. Han har udestående arrestordrer i flere stater i den amerikanske midtvest, og derfor holder han sig langt væk fra f.eks. Illinois.

Annonce:

Det gør det jo unægteligt at svært at spille koncerter. Men i vore dage behøver man jo ikke være til stede, man kan bare sende sit hologram. Chief Keef slog sig sammen med det Los Angeles-baserede firma Hologram USA, der satte et live Pepper’s Ghost-baseret hologram-show op for ham.

På den måde kunne Chief Keef optræde i et filmstudie i Beverly Hills, mere end 3000 kilometer væk, og alligevel se ud som om, han var til stede ved en koncert i byen Hammond i Illiinois.

Som Chicago Tribune skriver, så skete det som en sidekoncert ved en hiphop-festival i byen, og koncerten blev først bekræftet kl. 21 lokal tid via sociale medier, hvor også lokationen blev afsløret. Det var egentlig meningen at Keef skulle have optrådt in persona, men både på grund af arrestordrerne og hans ofte voldsforherligende tekster og opfordringer til vold ved sine koncerter, blev dette aflyst efter pres fra politiet.

2000 mennesker dukkede op til koncerten, der var en velgørenhedskoncert til fordel for en familie, hvis baby blev et uskyldigt dødsoffer, da en af Chief Keefs samarbejdspartnere blev skudt i et bandeopgør.

Selvom formålet var godt, var politiet dog end ikke indstillet på at lade Chief Keefs hologram optræde. Efter Chief Keef havde spillet sit hit ’I Don’t Like’, trak politiet stikket, gik på scenen og sagde at eventen nu var aflyst og at folk skulle gå hjem. Til trods for Chief Keefs image og at mange havde betalt i dyre domme for billetter til den dagslange musikfestival, gik folk hjem i god ro og orden.

Så selvom hologrammer muligvis ikke er den ægte vare, kan deres tilstedeværelse godt skabe problemer i den fysiske virkelighed.

Annonce:
Forrige artikelMMS-virus kan bringe Android i knæ
Næste artikelGoogle dropper forhadt krav om Google+ konto
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.