Forside Nyheder

Kommer der endelig en ny Apple TV til september?

-

appletvDet virker som om, vi har skrevet disse ord 1000 gange, men nu ser det ud som om, Apple er på vej med en ny Apple TV.

Mange havde ventet, at Apple ville lancere den nye boks i juni, da de holdt WWDC-åbning. Men som rygterne ville vide efterfølgende, da boksen udeblev, så var Apple ikke klar med de rettighedsaftaler, de gerne ville have med.

Annonce:

Den nye Apple TV skulle nemlig lanceres samtidig med Apples nye live-tv-tjeneste, hvor man kan købe et abonnement og se live-tv streamet via Apple TV i stedet for sin kabelboks. Det kræver naturligvis en aftale med tv-selskaberne, som Apple altså ikke lige havde fået på plads, i modsætning til Sony og Sling, der allerede tilbyder henholdsvis Sling TV og PlayStation Vue.

Men nu skriver Buzzfeed, at boksen kommer til september, sammen med en ny iPhone. De henviser til de sædvanlige kilder med indsigt i sagen, der siger at den nye Apple TV har A8-chipsettet ombord, kommer med den forventede App Store ombord.

Der kommer en ny remote med touchpad, og så vil man kunne kommandere rundt med boksen via stemmen. Siri er nemlig bygget ind i den nye Apple TV. Og så skulle den nye boks ligne den gamle – bare fladere.

Mystisk nok melder Buzzfeeds kilder ikke noget om tv-tjenesten. Så måske har Apple opgivet at lancere de to ting sammen. Men hvis de har ret, går der ikke meget mere end en måned, før vi er meget klogere.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.