Forside Produkter Gadgets

Marshall London: Smartphone med forbedret lyd

-
Marshall London smartphone
Marshall London smartphone

De fleste kender Marshall for deres guitarforstærkere, hovedtelefoner og rå udseende. Men nu har Marshall annonceret at de kommer med deres egen smartphone, og den er cool.

Det bliver det svenske marked der bliver forsøgskanon, hvor den kommende Marshall London smartphone bliver sat til salg. Prisen bliver 4.995,- SEK ca. 4.000 DKK.

Telefonen kommer med en 4.7 tomme 720p skærm med Gorilla glass 3, Snapdragon 410 processor med 2GB RAM, men kun 16GB lagerplads. Der er dog plads til et MicroSD kort, så man selv kan udvide pladsen hvis det er nødvendigt. Batteriet er udskifteligt og på 2.500 mAh, og kameraet på bagsiden er på 8MP.

Annonce:

Kigger man på ovenstående, er det jo ikke imponerende specifikationer, men Marshall har mere godt at byde på.

 

 

Stereo højttalere og læderlook

Telefonens bagside er dækket med læderlignende overflade, og alle knapper og udgange er i messinglook. Telefonen har frontvendte stereohøjttalere og på toppen finder man to udgange til hovedtelefoner, så man kan dele musik med venner eller familie. Der er en fysisk volume-knap formet som et hjul, og sammen med telefonen får man iøvrigt et sæt Marshall Mode Earbuds.

Telefonen kører Marshalls egen Android 5.0.2, uden for meget pynt, men dog med en avanceret equalizer, en god lydoptager og en DJ app så du kan lege musiker hvis du ikke har din egen guitar.

Selvfølgelig bruger telefonen Bluetooth APTX, så man kan streame sin musik i bedste kvalitet.

Telefonen kommer som sagt kun til salg i Sverige fra starten, og datoen for første salg er sat til den 17. august.

 

Opdatering: Marshall London er ifølge GSMarena udstyret med en Wolfson WM8281 Audio DAC for bedre lydkvalitet.

 

Annonce:
Forrige artikelDenne USB-memorystick er trådløs
Næste artikelSamsung er i gang med de sidste tests af Samsung Pay
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.