Forside Nyheder

Microsoft Office 2016 klar til Mac

-
Baggrund: JasonZigrino. Foto: recordere.dk
Baggrund: JasonZigrino. Foto: recordere.dk

 

Microsoft er klar med Office 2016 til Mac, i et helt nyt design og med mange nye features.

De nye versioner af Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote giver Mac-brugerne det bedste fra to verdener; den velkendte Office-oplevelse kombineret med det bedste fra Mac.

Annonce:

Hvis du allerede bruger Office på en PC eller iPad, så vil du føle dig hjemme i det nye Office 2016 til Mac. Men Mac-brugere får ydermere fuldskærmsvisning og Multi-Touch-betjening samt understøttelse af Retina-display.

Office til Mac er forbundet til skyen med integrationen af OneDrive, så du kan tilgå de samme dokumenter på din Macbook, som du netop har arbejdet med på tablet eller smartphone.

Det nye Office har også en indbygget delefunktion for samarbejde om et dokument med andre.

På videoen og her nedenfor beskriver Microsoft de nye Office-programmer.

 

 

Word til Mac

Words skrive- og overbliksredskaber gør det nemt at lave flotte dokumenter, særligt med det nye design-faneblad, som følger dig i dokumentet, kan du skabe professionelle layouts med farver og fonte.

Du kan også arbejde sammen med andre i dokumentet og bl.a. føre samtaler i kommentarfeltet ved siden af den aktuelle tekst.

 

Office 2016 for Mac. Word
Office 2016 for Mac. Word

 

Excel til Mac

Det nye Excel til Mac hjælper dig med at visualisere dine informationer ved at foreslå diagrammer, så dine data bliver præsenteret bedst muligt.

Med intuitive tastaturgenveje, autoudfyldning og forbedrede værktøjer til opbygning af formularer bliver det nu endnu nemmere at arbejde med regneark og data.

Hvis du bruger Excel til større analyser, så vil du også få glæde af de nye værktøjer til Pivot-tabeller, som hjælper dig med at sortere og få overblik over større datamængder.

 

Office 2016 for Mac. Excel
Office 2016 for Mac. Excel

 

PowerPoint til Mac

PowerPoints forbedrede Presenter View giver dig bedre kontrol og fuldt overblik, når du præsenterer.

Programmet viser både den igangværende slide, næste slide, talenoter og taletid på din Mac-skærm, mens dit publikum kun ser din præsentation på den store skærm.

Det nye animationspanel hjælper dig med at designe og fintune din præsentation, så den står helt skarpt for tilhørerne.

 

Office 2016 for Mac. PowerPoint
Office 2016 for Mac. PowerPoint

 

Outlook til Mac

Håndteringen af dine e-mails, din kalender, dine kontakter og dine opgaver bliver også nemmere med den nye Outlook til Mac, som bl.a. supporterer ”push” af dine e-mails, så indbakken altid er opdateret.

Du får også en ny feature, hvor du kan samle dine e-mails i samtaletråde, så du nemmere kan finde relaterede e-mails.

Dine e-mails bliver også vist, så den første sætning i e-mailen er synlig lige under emnefeltet, hvilket gør det lettere at vurdere om nye e-mails er vigtige eller ej.

 

Office 2016 for Mac. Outlook
Office 2016 for Mac. Outlook

 

OneNote til Mac

OneNote er den nyeste tilføjelse til Office til Mac-familien. Med OneNote kan du nedfælde dine idéer og påmindelser i en digital notesbog, som du har dig med overalt og kan tilgå fra både din computer, tablet og smartphone.

OneNote har en søgefunktion, så du hurtigt kan finde frem til alle dine noter – søgefunktionen genkender sågar tekst i billeder og håndskrevne noter.

Du har mange muligheder for at skabe og formatere dit indhold i OneNote præcis, som du vil have det – du kan bruge forskellige skrifttyper, fremhæve indhold, indsætte filer, billeder, tabeller og meget andet.

Du kan også dele notesbøger med familie, kolleger eller studiekammerater, så I kan arbejde sammen om jeres rejseplaner, indkøbssedler eller arbejdsprojekter.

 

Office 2016 for Mac. OneNote
Office 2016 for Mac. OneNote

 

Tilgængelighed

Office 365-brugere (med Home, Personal eller ProPlus) kan hente Office til Mac i dag. Log ind via office.com/myaccount og følg instruktionerne.

Er du studerende, er der stor sandsynlighed for, at du får Office 2016 til Mac gratis via din skole eller uddannelsesinstitution – eller med en særlig studenterrabat. Tjek evt. office.com/student.

Mac-brugere som ønsker en “gammeldags” softwarepakke med Office 2016 til Mac må vente til september.

 

Annonce:
Forrige artikelFacebook vil også have en musiktjeneste (rygte)
Næste artikeliOS 9 public beta klar
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.