Forside Nyheder

Mobilen er vigtigere end kondomer og tandbørste på festival

-
e2d343_Infografik_30.06.2015
Hvad ville du nødigt undværre på en festival?

Når danskerne tager på festival, så er det hverken sikker sex eller god mundhygiejne, der har højeste prioritet. I en ny undersøgelse, som analysebureauet Wilke har gennemført for teleselskabet 3, svarer hver tredje “mobilen”, når de bliver spurgt, hvad de nødigt vil undvære på festival. Kondomer og tandbørste rangerer længere nede på listen.

Med Roskilde Festival lige om hjørnet er festivalsæsonen ved at være godt i gang. Spørger man de danske festivalgængere, så er festivalprioriteterne ikke til at tage fejl af. Mobiltelefonen er langt vigtigere end både kondomer og tandbørste, når de er på festival.

Annonce:

Det viser en ny undersøgelse som Wilke har lavet for teleselskabet 3. I undersøgelsen har 1005 danskere svaret på, hvad de nødigt vil undvære på årets festival. Her svarer hver tredje, at de nødigt vil undvære deres mobiltelefon. Mobilen er dermed den ejendel som færrest vil undvære.

 

Dårlig ånde og usikker sex

Undersøgelsen fra Wilke viser også, at festivaldeltagerne er klar til at nedprioritere god mundhygiejne og sikker sex til fordel for mobiltelefonen, telt og bad. 12 procent svarer således, at de nødigt vil undvære tandbørsten og kun 1,4 procent prioriterer kondomer højest.

 

Om undersøgelsen

Undersøgelsen er gennemført af analysebureauet Wilke for teleselskabet 3 i perioden 21. maj til 29. maj 2015 og er repræsentativt fordelt blandt danskere over 15 år, som har angivet, at de enten har været på festival før eller skal på festival i år. Der er gennemført i alt 1005 interviews.

Hvad vil du nødigt undvære, når du er på festival?

  • Mobil: 33,1 %
  • Mit telt: 20,4 %
  • Bad: 16,8 %
  • Tandbørste: 12,7 %
  • Min sovepose: 8,2 %
  • Kondomer: 1,4 %
  • En guitar: 1,1 %
  • Andet: 6,3

Hvis du skulle på festival, hvad ville du så nødigt undvære?

Kilde: analyse fra analysebureauet Wilke og teleselskabet 3

Annonce:
Forrige artikelApple skal betale 3 mia. kroner i bøde
Næste artikelSony: Højttaleren danser til musikken
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.