Forside Nyheder

Netflix: Her er vores hits

-
Foto: Netflix
Foto: Netflix

Netflix gør status, og fortæller hvad der hitter allermest på streamingtjenesten.

Chefen for indholdet på Netflix, Ted Sarandos, mødte pressen på et hotel i Hollywood til den halvårlige status i den populære streamingtjeneste. Det skriver The Hollywood Reporter.

Han indledte med at minde om at for lidt over 2 år siden havde de kun 2 af egne tv-serier, og nu har de 34 Emmy-nomineringer og 16 original-serier med en total på 475 timers eksklusivt indhold.

Annonce:

Men hvad hitter så blandt de nu 65 mio. kunder, eller medlemmer som Netflix kalder det?

 

Disse hitter, og disse er på vej

Ted Sarandos: TV-serierne “Orange is the New Black”, “House of Cards” og “Daredevil” topper som de allermest populære på Netflix.

Men Netflix hænger ikke fast i fortiden, og det er ikke gået ubemærket hen at Marvels tegneserieuniverser er populære på film og tv i disse år.

Marvels Defenders, som er flere af superheltene fra Marvel udenfor deres sædvanelige miljø, kommer på Netflix. Det samme gør Marvel-serien Jessica Jones.

Ideelt set vil der udkomme nyt indenfor Defenders to gange årligt på Netflix, først separate afsnit med de enkelte helte og så senere serier hvor de møder hinanden.

Læs også: Netflix første original-serie får dødsstødet

 

Annonce:
Forrige artikelNokias nyhed: Et VR-kamera til filmskabere
Næste artikelLexus’ hoverboard lanceres 5. august
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.