Forside Nyheder

Netflix øjner vækst gennem 4K UHD

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

Netflix ser 4K UHD som en drivkraft til at sælge dyrere abonnementer.

Netflix har lige hævet priserne, og den dyreste pakke er steget til kr. 119/måned nu.

Men den højere pris til trods så ser Netflix-boss Reed Hastings vækstmuligheder i den store pakke, drevet frem af en kombination af storfamilier med behov for flere samtidige streams og en øget efterspørgsel efter 4K UHD indhold.

“Der er folk med store familier som ønsker at se med på mere end to forskellige skærme ad gangen; og så ser vi virkelig optimistisk UltraHD som drivkraft. I takt med at der sælges flere og flere UltraHD-TV vil efterspørgslen efter indhold i den kvalitet øges“, fortalte Reed Hastings i forbindelse med fremlæggelsen af seneste kvartalsregnskab. Det skriver Advanced Television.

Den store Netflix-pakke dækker netop det. Her kan familier vælge at se 4 forskellige Netflix-signaler (streams) samtidig og med mulighed for at vælge 4K UHD kvalitet for de serier og film som har dette.

Til sammenligning har den almindelige Netflix-pakke til kr. 79/måned kun 2 samtidige streams i HD-kvalitet.

Blandt det indhold der ligger tilgængelig i 4K UHD kvalitet på Netflix er tv-serien Breaking Bad og 2. sæson af House of Cards.

 

 

Annonce