Forside Nyheder

Nu kan du let tænde og slukke for Viasat i sommerhuet

-

hd-og-hd-tv-bokse

Viasat er klar med ny app til de mange kunder, der har et sommerhusabonnement hos tv-leverandøren. Nu er det slut med at ringe eller skrive til kundeservice for at åbne og lukke for sit signal – fremover kan det klares med ganske få klik i spritny app. Den første af sin slags.

Annonce:

I disse uger slår rigtig mange danskere deres sommerfolder i det ganske, danske sommerhusland lige fra Blåvand til Dueodde. Og selvom et sommerhusophold især er forbundet med ønsket om masser af aktiviteter udendørs, så er det nu meget rart at have muligheden for at tænde for tv’et – måske er der en superligakamp eller en tv-serie, der skal følges med i.

Viasat har i forvejen en speciel pakke til sommerhusfolket, der giver muligheden for at slukke og tænde for signalet på uge- og dagsbasis, så man kun betaler for den tid, man faktisk opholder sig i sommerhuset. Men det har hidtil krævet en opringning eller en mail til kundeservice hver gang for at få åbnet for signalet i sommerhuset. En for besværlig proces, som man nu har taget konsekvensen af med introduktionen af en sommerhus-app, så sommerhuskunderne fremover kan “gøre det selv”.

“Vi forsøger konstant at gøre det endnu nemmere at være Viasat-kunde. Og derfor lancerer vi nu en app til de mange sommerhusbrugere, så de selv kan styre lige præcis, hvor og hvornår de vil åbne for deres signal frem for at skulle være afhængig af en ekspedition i kundeservice. Vi har i forvejen markedets suverænt mest fleksible sommerhusprodukt, som man kan tænde og slukke fra den ene dag til den anden, og med introduktionen af sommerhus-appen kan vi nu også tilbyde markedets mest brugervenlige produkt,” fortæller Christian Hoffmann, Produktdirektør hos Viasat A/S og fortsætter:

“Man logger ind på appen med kort- og postnummer, og så er det ellers bare at aktivere signalet. Ganske få klik senere er købet gennemført, og signalet åbnes efter få minutter. Det bliver ikke nemmere.”

 

Hvem kan benytte Viasat sommerhus-app:

For at benytte appen skal du have en af Viasats sommerhus tv-pakker – Viasat Fritid eller det nye Total Fritid, der giver mulighed for at åbne og lukke for signal fra dag til dag.

 

Viasat sommerhus-app er gratis at hente og bruge. Appen bliver tilgængelig til smartphones til Android (kompatibel med Android 4.1 eller nyere) og Apple (kompatibel med iOS 8.0 eller nyere på iPhone). Søg efter ”sommerhus” eller ”viasat” i App Store eller Google Play. Appen kan ikke hentes til iPads eller andre tablets.

Kilde: Viasat Danmark

Annonce:
Forrige artikelNetflix opdaterer TV-afspiller med “autostart”
Næste artikelDR forbedrer kvaliteten på Chromecast
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.