Forside Nyheder

Pling, her er Amazon Fling

-
Foto: Amazon
Foto: Amazon

 

De proprietære streaming-teknologier som Airplay og Chromecast får følgeskab af endnu en: Amazon Fling.

Egentlig kan de fleste se bort fra denne nyhed. Den handler nemlig om Amazons konkurrenter til Apple og Google, som ikke officielt er i Danmark (endnu).

Annonce:

Men set ud fra en teknologisk vinkel, der berører det os alle. Det er nemlig endnu en proprietær teknologi for lokal streaming i hjemmet. En mere i rækken.

Amazon Fling er en konkurrent til Apple Airplay og Google Cast, til brug sammen med streaming-enheden Amazon Fire TV.

Fling er dog ikke blot en streaming-teknologi, men et toolkit som udviklere af mobil-apps kan benytte til at lave apps til Fire TV.

Der er mulighed for at sende video, audio og billeder fra Apple iOS eller Android til en Amazon-enhed, og da Amazon også baserer deres hardware på Android har de gjort det nemt for udviklere der allerede understøtter Chromecast at bygge understøttelse for Fling ind i deres eksisterende apps.

Spørgsmålet er hvor mange proprietære standarder der er plads til, inden elektronik-verdenen bliver nødt til at samarbejde om noget mere defacto standard.

Udviklere med interesse i Amazon Fling kan læse mere her.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.