Forside Nyheder

Samsung er i gang med de sidste tests af Samsung Pay

-

SamsungPay-Trial_Main_2Samsung er gået igang med en sidste test af sin mobil-betalingstjeneste i hjemlandet Sydkorea.

Testen er en slags betatest, der bliver foretaget af udvalgte Samsung Galaxy S6-ejere. Rygterne siger, at Samsung har tænkte sig at åbne for tjenesten i august, når de samtidig lancerer Galaxy Note 5.

Annonce:

Samsung Pay er naturligvis en konkurrent til Apple Pay, der netop er blevet lanceret i Storbritannien som det første land udenfor USA.

Det er ikke til at vide, om Samsung kun lancerer Samsung Pay i Sydkorea, når det sker, men hvis de gør forhåbninger om at konkurrere med Apples tjeneste, skal de nok hurtigt ekspandere deres dækningsområde.

Samsung Pay har en ekstra funktion ombord i forhold til Apple Pay. Ligesom sidstnævnte kan Samsung Pay bruges med kompatible NFC-betalingsterminaler.

Men Samsung Pay kan angiveligt også bruges på alle andre betalingsterminaler, der kan tage imod et magnetstribekort – også selvom ejeren af betalingsterminalen ikke er med i Samsung Pay-programmet.

Det kan lade sig gøre, fordi Samsung har købt LoopPay, der leverer en teknologi, hvor et magnetfelt dannes omkring smartphonen, der kan snyde en magnetstribe-terminal til at tro, at der er kørt et kort igennem.

Annonce:
Forrige artikelMarshall London: Smartphone med forbedret lyd
Næste artikelGoogle tjener kassen på YouTube
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.