Forside Nyheder

Se en af de bedste ’Game of Thrones’-scener blive til

SPOILER ALERT – hvis du ikke har set afsnit 8 i 5. sæson af Game of Thrones, skal du ikke læse videre.

-

Annonce:

GotSPOILER ALERT – hvis du ikke har set afsnit 8 i 5. sæson af Game of Thrones, skal du ikke læse videre.

Der var en enkelt scene, der stod ud som værende særligt imponerende rent visuelt i den seneste sæson af ’Game of Thrones’.

Det var scenen i 8. afsnit (’Hardhome’), hvor en bunke wildlings, der var i gang med at forhandle med Jon Snow, pludselig blev angrebet – og massakreret – af white walkers og zombier (Det var i øvrigt også det afsnit og den scene, hvor danske Birgitte Hjort Sørensen spillede en stor rolle).

Mange af os sad sikkert og tænkte, at den scene alligevel må have kostet en del knaster og tid at sætte sammen, og det viser sig nu at være rigtigt.

For Kit Harrington, der spillede/spiller Jon Snow, tog scenen en hel måned at indspille. Hvordan den blev til, og hvordan computergrafik blev integreret med fysiske effekter for at give den imponerende visualitet, kan nu ses i videoen herunder fra et af de VFX-firmaer, der var involveret.

 

Annonce:
Forrige artikelRabat på HiFi-streaming til familien
Næste artikelParamount vil indsnævre vinduet mellem biograf- og streaming-premierene
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.