Forside Nyheder

Sony: Højttaleren danser til musikken

-
Sony højttaler bliver til kunst
Sony højttaler bliver til kunst

Sony er efterhånden kendte for deres farverige kunstneriske videoer de laver når de introducerer nye produkter. Det har oftest været til TV, men nu er Sony klar med en ny højttaler til barneværelset og festen, og så har de fået en tur med den store pensel.

MHC-V7D er nok bedst til barneværelset, hvor den spirrende DJ gerne vil have et anlæg der kan spille højt og også gerne et lysshow. For at illustrere dette har Sony i en imponerende video kombineret Cymatics (visuel repræsentation af lyd) med højttaleren MHC-V7D.

Annonce:

 

 

I videoen vibrerer og danser både sand, maling og vand til den dybe bas og de lyse toner i Kieszas megahit “Hideaway”. Det ser helt uvirkeligt ud i videoen, hvor geometriske mønstre formes i sandet af vibrationerne fra forskellige lydfrekvenser, og ferrofluid (en magnetisk væske) danner fantastiske formationer af de elektromagnetismer, som bassen skaber i MHC-V7D.

Cole Paviour, Unit 9 Director, står bag den videoen: “Vores mål var at give publikum en sanseoplevelse uden lige, som skulle afspejle de følelser, man får, når man befinder sig i samme rum som disse produkter“.

Tidligere har Sony lavet videoer på samme tema med deres første fladskærme.

Prisen på MHC-V7D er 4.200,00 kr.

s7xy8xobkcscjqf0q3r9

Features

  • 1440 Watts RMS (105.5dB) with improved Sound Pressure Horn
  • Multi coloured party lights
  • DJ Effects with Gesture Control
  • Fiestable app within SongPal™ app for easy wireless operation
  • Karaoke mode and DVD playback
  • One box concept and Party Chain
Annonce:
Forrige artikelMobilen er vigtigere end kondomer og tandbørste på festival
Næste artikelNu kan du se YouTube i HFR på mobilen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.