Forside Indhold og distribution Musik

Spil-soundtrack udgives på vinyl

-

lastofusHvis nogen stadig skulle være i tvivl om at de gamle grænser mellem fysiske og digitale medier er ophævet, så læs herunder.

Tilbage i 80’erne og 90’erne var der masser af film-soundtracks på hitlisterne, men idag har musik i spil opnået lige så stor interesse som filmmusik.

Annonce:

Det mest naturlige sted for digital musik fra et digitalt spil er en digital musikbutik, vil nogen måske sige. Men det har ikke forhindret Mondo, der laver kunst, tøj og musikudgivelser med nørd-interesse at udsende et spilsoundtrack på et analogt medie.

Det populære og kritikerroste spil ’The Last of Us’ får ad denne vej nu sit soundtrack udgivet på vinyl. Der er tale om højkvalitets 180 grams-vinyl i lækker indpakning, og musikken bliver suppleret af lydbidder fra spillets narrative forløb.

Den slags udgivelser er dog mest for superfans, især fordi den kommer til at koste 75 dollar, eller cirka en plovmand omregnet.

Du kan læse mere om, hvordan du bestiller soundtracket her.

Annonce:
Forrige artikelSpotify klar med den ultimative personlige spilleliste
Næste artikelDanmark snydes for Cortana i Windows 10 – lige nu
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.