Forside Indhold og distribution Film

Til grin? – Filmselskaber anmelder piratfilm på egne computere

-
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

Filmselskaber anmelder sig selv for at have piratfilm liggende på egne computere.

“Vi vil gerne anmode om at Google fjerner følgende film fra søgeresultaterne pga. brud på copyright”.

Sådanne henvendelser til interenettets største søgemaskine er hverdag. Men kollegerne på The Next Web (TNW) har opdaget noget i den forbindelse som fik dem til at trække på smilebåndene:

Annonce:

Filmselskaber anmelder også egne computere for at gemme piratfilm.

TNW har fundet såkaldte “takedown requests” fra Universal Pictures i Frankrig på IP-adressen http://127.0.0.1 (localhost = lokal computer) for filmen “Jurassic World”.

Kollegerne hos NBC Universal kan også være med. De har indsendt slette-anmodninger til Google for filmen “47 Ronkin” med IP-adresser pegende på egne computere.

“Workman Publishing” har indsendt 108 “pirat-links” til “Life of Pi audio book” der også allesammen pegede mod deres egne computere.

TNW har fundet flere eksempler og konkluderer at disse “takedown requests” nok bare er automatiserede funktioner der scanner netværk/internet for noget der ligner piratfilm og selv sender besked til Google.

Men måske filmfolkene burde slukke egne Torrent-klienter før de scanner næste gang?

 

Annonce:
Forrige artikelIMAX sætter ny rekord
Næste artikelVideo smugkig på OnePlus 2
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.