Forside Indhold og distribution Film

Viaplay øjner fordel af dyrere Netflix

-

Viaplay logo

Hos Netflix’ største streaming-konkurrent i skandinavien er der ingen aktuelle planer om at følge med op i pris.

Netflix har skruet prisen i vejret i dag. Nye kunder hos den amerikanske streaming-gigant må af med en rund 10’er ekstra hver måned, mens nuværende kunder får tjenesten til den gamle pris i en overgangsperiode på et år.

Annonce:

Men får det Netflix største konkurrent i Norden, Viaplay, til at følge med op i pris? De valgte i sin tid at lægge sig på niveau med Netflix af konkurrencehensyn.

 

Viaplay øjner en konkurrencefordel

Vi har spurgt hos Viaplay, og svaret er nej. De øjner tværtimod en gunstigere konkurrencesituation ved at Netflix nu bliver dyrere.

“Vi vil være danskerenes foretrukne streamingtjeneste”, fortæller Lotus Ankjær Hedebroe, Viaplay PR Manager i Danmark, til recordere.dk og fortsætter:

“Vores pris er 79 kr, og det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder endnu mere værdi og endda har et bedre tilbud end Netflix. For 79 på Viaplay får man adgang til film, serier og børneindhold for 2 brugere ad gangen”.

Abonnementsprisen på Viaplay er inklusiv en offline-funktion, hvor underholdningen kan hentes ned til brug uden en internet-forbindelse.

Se også: Netflix hæver priserne i Danmark

 

Annonce:
Forrige artikelNy iPod Touch henter indmad fra iPhone 6
Næste artikelKendt musiker dropper streaming pga. kvaliteten
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.