Forside Nyheder

Første teaser for Westworld på HBO

-

HBO genopliver science fiction gyseren Westworld i en ny tv-serie, og har lige udsendt første teaser.

Bogen Westworld af Michael Crichton er en science fiction western, og den blev omsat til det store lærred i filmklassikeren af samme navn fra 1973 med Yul Brynner i hovedrollen.

Annonce:

Westworld er en forlystelsespark hvor gæsterne kan leve deres vilde western-drømme ud og menneskelignende robotter skal øge spændingen. Men det går grueligt galt, da den centrale computer bryder sammen, og robotterne begynder at slå forlystelsespark-gæsterne ihjel.

HBO arbejder på at omsætte Westworld til en tv-serie skabt af Jonathan Nolan og Lisa Joy hvor J.J. Abrams, Bryan Burk og Nolan styrer plottet som executive producers.

De har samlet et stærkt skuespillerhold bestående af bl.a. Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Ed Harris og Danmark er repræsenteret på rollelisten med Sidse Babett Knudsen.

Westworld får premiere på HBO i 2016, og nu har de udsendt første teaser der i glimt viser den uhyggelige forlystelsespark. Se den her ovenfor.

 

Annonce:
Forrige artikelNokia forbereder mobil comeback nu
Næste artikelWindows 10 kan slukke pirat-spil og -hardware
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.