Forside Nyheder

Hov?! Motorola har lanceret en seriøs Note-killer

-

MotXPure-Lite-PDP-Hero-Desktop4exxd6ep_678x452I de senere år har der været en del forvirring omkring Motorolas telefoner, ikke mindst fordi, det ikke har været helt klart, hvilke modeller, der ville komme til salg i Danmark.

Så man kan måske ikke bebrejde danske smartphone-fans, at de ikke har givet Motorola så meget opmærksomhed.

Annonce:

Med den seneste annoncering af 2015-kollektionen står tingene dog lidt klarere, og især én telefon fortjener et ekstra kig. Flagskibet i den nye Motorola-kollektion er Moto X Style (der i USA hedder Pure Edition). Den koster 4500 kroner i Danmark – men du får specs, der svarer til, hvad vi forventer Galaxy Note 5 kommer til at kunne. Og Galaxy Note koster som regel omkring 1000 kroner mere end Moto X Style.

Skærmen er på 5,7 tommer, med en QuadHD-opløsning på 1440×2560 pixels, og dermed en PPI på 520. Med en hexacore-processor kan Moto X Style muligvis være en smule langsommere end Note 5, der har octacore-processor, men til gengæld har førstnævnte mulighed for at udvide lagerpladsen med microSD. Moto X Style har 3GB RAM som standard.

Moto X Style ser dog ud til at lægge sig i spidsen i sin kategori, når det gælder kameraer. Ud over dens 5-megapixels frontkamera med dedikeret ’selfie-blitz’, sidder der et 21-megapixels bagkamera med en blændeåbning på f/2.0, der optager 4K-video i 30fps og HDR-video i både 4K og HD.

Lynhurtig opladning og ægte læder

Og så er der lige et par andre spec-fordele, såsom at telefonen håndterer stort set alle GSM- og LTE-bånd i den vestlige verden, at den er IP52-certificieret vand- og støvtæt, og at den har et 3000 mAh-batteri ombord. Alt det har Note 5 formentlig også, men Lenovo – der nu laver Motorola-telefonerne – har lagt noget teknologi ind i Moto X Style, der lader den lynhurtigt op. Den kan faktisk få ti timer ekstra på batteriet efter bare 15 minutters opladning.

Dertil kommer, at der er lidt mere stil over Moto X Style (det burde der også være med det navn), for man kan vælge mellem en række forskellige designs, herunder designs lavet i ægte træ og læder. Og som nævnt altså op mod 20% billigere end Samsungs tilsvarende model.

Så måske er Moto X Style værd at holde øje med. Motorola ha bekræftet, at den kommer til salg i Danmark til efteråret, men har endnu ikke specificeret hvor, man kan købe den. Men om ikke andet er nettet nok en mulighed.

Annonce:
Forrige artikelHoloLens kommer ud til udviklerne i løbet af et år
Næste artikelPhilips klar med prisbillig strandhøjttaler
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.