Forside IFA IFA 2015

IFA 2015: Nedtællingen er begyndt

-

IFA header

Nu er der kun ganske få dage til IFA 2015 åbner i Berlin. Messen plejer at være en rigtigt god pejlestang for nyhederne til jul og forår. Og i år står messen i Ultra HD’s tegn.

Annonce:

Når IFA 2015 slår dørene op i Berlin 4. september, har de fleste store leverandører allerede præsenteret deres nyheder og budskaber på stort anlagte pressemøder og events. Recordere.dk er to mand af sted, og vi dækker alle de store begivenheder og stande med danmarks bedste dækning af messen.

 

Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

Hvad kan vi allerede nu være sikre på

Der vil være flere leverandører der er klar med Ultra HD Blu-Ray, og Panasonic viste allerede på CES 2015 i Las Vegas prototypen frem. Men mon ikke både Samsung, Sony og LG vil vise deres bud frem til offentligheden i Berlin?

Ultra HD HDR vil også have fokus, og der forventer vi at leverandørerne bliver mere specifikke hvornår de forventer at deres samarbejde med Netflix åbner for HDR indhold.

På OLED fronten sidder LG tungt med salgsbare produkter, og de har allerede annonceret Ultra HD HDR OLED tv, som kommer inden jul. Men Panasonic forventes også at trække en kanin op af hatten på IFA. Intet er dog bekræftet endnu.

 

 

Kommer indholdet også ?

Vi må håbe at branchen har lært af de fejl de lavede da Blu-ray blev introduceret, og flere fabrikanter lavede eksklusive aftaler, så man f.eks. kun kunne få Avatar på Blu-ray i 3D fra Panasonic, og andre titler fra andre. Og recordere.dk vil besøge leverandørerne og hører om de igen går efter eksklusivt indhold, eller denne gang går efter et bredere udbud af titler på alle hardware platforme.

 

tn
Raumfeld Soundbar

Streaming af HD lyd fortsat i fokus

Der er intet nyt i at trådløs streaming af musik i hjemmene stadig fylder meget, og Raumfeld bruger IFA til at præsentere deres nye HDMI soundbar som endeligt er klar til salg, og mon ikke andre også har spændende nyt omkring trådløs lyd. På CES fik recordere.dk en rundtur og så de mange spændende modeller, og i Berlin skal vi bl.a. besøge Teufel der står bag Raumfeld, og se hvad efteråret byder på.

 

Branchen ser lys for enden af tunnelen

CES 2015 var et af de bedste CES’er i nyere tid, fordi fabrikanterne igen så lyst på fremtiden, og Sony havde et af deres bedste shows med masser af nyheder på både TV, audio og kamera, og da mange af fabrikanterne stadig ikke har smidt deres topmodeller på gaden vil der stadig være masser af nyheder at se på IFA.

Recordere.dk dækker som sagt messen fra onsdag – søndag i næste uge, så hvis i kommer forbi Berlin er der god chance for at vi løber ind i hinanden. Og hvis man ikke har tid, så husk at følg med her.

Annonce:
Forrige artikelBreaking Bad for Netflix, 4K piratkopi lækker
Næste artikelH360 er Hegels reference-stereo
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.