Forside Nyheder

Næste iPhone kan komme i butikkerne 18. September

-

iphoone6Det kan være, det kommer til at gå hurtigt med at få den nye iPhone i butikkerne.

Normalt annonceres der en forsalgsdato og en leveringsdato, der ligger lidt ude i fremtiden, når Apple annoncerer en ny iPhone. Men den næste iPhone, der formentlig kommer til at hedde iPhone 6S kan dukke meget hurtigere op end det.

Annonce:

IPhone 6 forventes annonceret ved en Apple-event 9. September. Men allerede 18. September kan den være i butikkerne i nogle lande. Det skriver Boy Genius Report med henvisning til detaljer, der er sluppet ud i Tyskland og Japan omkring lokale teleselskabers planer for lanceringen.

Forudbestillingerne skulle kunne foretages to dage efter annonceringen 9. September, altså 11. September.

Tyskland og Japan er som regel med i første bølge af lande, der får iPhones først. Det er Danmark ikke – men man kan aldrig vide, om Apple har valgt at ændre sine planer denne gang.

Og selv, hvis Danmark ikke er med i den første postombæring, kan det være danske iPhone-fans heller ikke behøver vente så længe. Det hollandske site TechTastic mener at vide, at hollænderne får telefonen i butikkerne 26. September, og Danmark og Holland plejer at følges nogenlunde ad, når det gælder tech-lanceringer.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.