Forside Nyheder

Nu er der mere end 24.000 Android-enheder

-
Hver firkant er en Android-enhed. Foto: Opensignal
Hver firkant er en Android-enhed. Foto: OpenSignal

Nu er der 24.093 Android-enheder fordelt på 1.294 forskellige producenter.

Årets rapport fra OpenSignal er udkommet. De laver en app der assisterer smartphonebrugere verden over med at finde åbne netværk, måle hastigheder mv.

De har flere år i træk taget pulsen på Android-brugerne af deres app verden over, og det giver et sammenligningsgrundlag for udviklingen.

Annonce:

Billedet ovenfor illustrerer hver enkelt Android-enhed der har hentet OpenSignal app her i 2015. 682.000 downloads fra i alt 24.093 forskellige Android-enheder, så mange forskellige findes der i verden nu!

Antallet af fabrikanter af Android-enheder er nu oppe på 1.294, og der står Samsung på 37,8% af de 24.093 forskellige modeller.

En detalje der er værd at bemærke er at i 2014 var Samsung Galaxy S III den mest anvendte telefon hos OpenSignal – det er det også her i 2015. Selvom Galaxy S4 og S5 har vundet mere frem i år, så illustrerer meget godt Samsungs konkurrencemæssige udfordringer.

Hele rapporten kan læses her: OpenSignal 2015 Android fragmentering

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.