Forside Nyheder

HD kunder klager efter UHD lancering

-
BT's UHD sportskanal
BT’s UHD sportskanal

Kun få dage efter lanceringen af BT Sport ULTRA HD, er klagerne på de traditionelle HD kanaler begyndt at vælte ind hos BT der udbyder den nye sportskanal.

Den 2. august var der premiere på første UHD sendning på den britiske sportskanal som fokusere på fodbold, og selvom det indtil videre kun er blevet til få live kampe er brugerne af de traditionelle HD kanaler begyndt at brokke sig over faldende kvalitet på disse kanaler.

Annonce:

The first broadcast of ultra is at 29mbs bit rate so it looks gorgeous,  then next one will drop to a lower bit rate but at the same time BT sport will decrease the HD bit rate so as to make ultra still look good

Klagerne er især på BT’s egne fora og de sociale medier, hvor flere brugere ligefrem anklager BT for at have sænket kvaliteten for at sælge flere ULTRA HD pakker. Som en bruger skriver var første udsendelse i god kvalitet, og så sank BT bitrate på både UHD og HD kanalerne for at få UHD til at se bedre ud. Dette afvises dog blankt af BT selv.

 

 

Annonce:
Forrige artikelYouSee: Vi venter på bedre priser
Næste artikelRdio leverer live Radio
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.