Forside Nyheder

Ny Nexus lavet af Huawei ser mærkelig ud

-

nexushuawei1Som bekendt forventes Google at lancere to Nexus-telefoner i den kommende tid, en 5,2” fra LG og en 5,7” fra Huawei.

Vi har allerede set lækkede billeder af LG’eren, og nu er der så dukket billeder op af Huawei’en. Hvis de er ægte, byder Huawei’en på et design, man nok ikke lige havde forventet.

Annonce:

Der er den samme fingeraftrykslæser på, som vi så på LG’eren. Men for oven sker der noget mærkeligt. Kameraet stikker ud – det har vi set før – men gør det på tværs af hele toppen.

Det betyder, at telefonen kommer til at være noget skråtstillet, når den ligger på noget fladt. Det minder lidt om et futuristisk design fra en science fiction-film fra slutningen af 70’erne eller starten af 80’erne.

Det er det kinesiske website iNexus.co, der har fået fat i billederne, men sitet har ikke noget nyt om, hvorfor designet er som det er. Man må håbe, det er fordi, kameraet kan noget særligt.

 

Annonce:
Forrige artikelCortana er klar til Android
Næste artikelYouSee: Ny boks med PVR på vej
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.