Forside Nyheder

Officielt: Xbox One får recorder i 2016

-

072015_console_DVR_MM_7-MTCGamescom-konferencen i Köln starter i morgen, men Microsoft har taget forskud på løjerne med en større presseevent dagen før.

Det handlede dog ikke kun om spil. Tværtimod landede der en bekræftelse af et rygte, mange Xbox One-ejere har ventet på:

Næste år får Xbox One fuld DVR-funktionalitet (recorder).

Annonce:

Ligesom med de fleste moderne EPG/DVR-kombinationer vil man kunne vælge, hvad man vil optage via OneGuide på Xbox One, men dette valg kan også ske fjernbetjent fra en mobil enhed via SmartGlass.

Optagelserne vil kunne streames – i overensstemmelse med Microsofts Windows- og Universal Apps-strategi – til andre Windows-enheder, så længe, de er opgraderet til Windows 10. Via SmartGlass vil man også kunne streame til iOS og Android.

Med mindre, man har en kabelboks koblet op til sin Xbox, skal man bruge den digitale tv-tuner, Microsoft tidligere har lanceret til Xbox One.

Den nye funktionalitet skulle lande engang til næste år.

 

OneGuide_TonightShow_WithMenu

Se også

Xbox One får gratis Windows 10 til november

Annonce:
Forrige artikelXbox One får gratis Windows 10 til november
Næste artikelSæt dit Apple Watch på et rigtigt ur
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.