Forside Indhold og distribution Film

Opera i biffen er populært

-
214893_Operak_Imperial
Operafans i kø til næste års forestillinger

Nordisk Film Biografer har i samarbejde med The Metropolitan Opera i New York et samarbejde om at vise operaforestillinger i Danmark. Det er et populært tilbud.

Tirsdag den 18. august blev billetsalget til den kommende sæson af Operabio åbnet, og traditionen tro mødte de første gæster allerede op kl. 4.45 foran Imperial-biografen i København for at sikre sig billetter.

Annonce:

Det er i samarbejde med The Metropolitan Opera i New York, at Nordisk Film Biografer viser en række stjernespækkede live-operatransmitioner på det store lærred.

Sæsonen byder bl.a. på Verdis ”Otello” og ”Trubaduren”, sidstnævne med Anna Netrebko i hovedrollen, Wagners ”Tannhäuser” og Puccinis ”Turandot”, ”Madame Butterfly” og ”Manon Lescaut”.

”Forventningerne er store blandt det faste publikum, som foretrækker at møde op i Imperial for at sikre sig sofarækkerne og for at tale med de andre operagæster. Det er efterhånden det eneste forsalg, hvor vi kan regne med morgenkø foran biograferne,” siger Jacob Elkær-Hansen, der er salgs- og marketingsdirektør i Nordisk Film Biografer.

Det er tiende sæson, at Nordisk Film Biografer samarbejder med The Metropolitan Opera, og forestillingerne trækker samlet set omkring 25.000 besøgende om året.

Kilde: Nordisk Film Biografer

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.