Forside Produkter HiFi & Surround

Rega hylder Queen

-

Queen by Rega

Hi-Fi-producenten Rega introducer en ny “custom”-designet pladespiller: Queen by Rega samt et eksklusivt LP bokssæt.

Den britiske Hi-Fi-producent Rega kommer nu med en noget special pladespiller. Den er en hyldest til det legendariske britiske rockband.

Annonce:

Queen by Rega er navnet og den markerer 40 års jubilæet for udgivelsen af albummet A Night at the Opera. Pladespilleren er skabt i samarbejde med Queen-guitaristen Brian May.

Det er en britisk hyldest til LP-formatet der i disse år har fået en renæsance og blomstret op igen. Sammen med pladespilleren kommer en kvalitets vinylboks med alle Queen-albums (se nedenfor).

”Rega er stolte over at de blev kontaktet af Brian May fra Queen. Det er en blåstempling af, at det er en producent, som også har spillet en rolle i musikhistorien”, fortæller den danske Rega-importør Henrik Peulicke.

 

Queen by Rega

 

Design og pris

Der er et akryllamineret silketryk med Queen by Rega logo på pladespilleren og et “designet af Freddie Mercury” silketryk på pladetallerkenen. Dertil et støvlåg med “Queen badge”.

Tonearmen er en håndbygget Rega RB-101 og tallerknen drives af en vibrationsfri og støjsvag 24 Volt synkronmotor. Den medfølgende pickup er en Rega Carbon moving magnet.

Pladespilleren udkommer i begrænset antal d. 25/9 og prisen forventes at lande under 4.000 kroner.

Queen by Rega

 

Queen vinylboks

Pladespilleren “Queen by Rega” lanceres samtidig med en ny vinylboks med alle bandets studiealbums på LP.

Boksen indeholder Queens 15 studiealbums, nyudgivet på 180 grams vinylplader der remasteret af mastering engineer Bob Ludvig.

De albums er: Queen, Queen II (2 stk LP), Sheer Heart Attack, A Night at the Opera, A Day at the Races, News of the World, Jazz, The Game, Flash Gordon, Hot Space, The Works, A Kind of Magic, The Miracle, Innuendo og Made in Heaven

Pladerne er skåret ved halv hastighed i Abbey Road studierne i London og alle pladerne har forskellige farver, der repræsenterer ånden i det pågældende album.

Leveres med koder til download af digitale versioner og en bog om Queen.

Udgives sammen med pladespilleren d. 25/9 til en pris omkring kr. 3.500,-

 

Queen CD-boks

 

Annonce:
Forrige artikelStor antenneforening bytter Stofa ud for billigere internet
Næste artikelNye streaming-højttalere fra LG
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.