Forside Nyheder

Samsung GALAXY S6 Edge+ med større skærm på vej

-

samsung-galaxy-s6-edge-plus-leak-2015-08-11-01Hvis du godt kan lide den buede skærm på Samsungs GALAXY S6 Edge, men synes den er for lille, er der godt nyt.

Det ser nemlig ud som om, Samsung har tænkt sig at lancere en større udgave af S6 Edge, der kommer til at hedde S6 Edge+.

Annonce:

Vi har hørt rygterne om en større udgave i et stykke tid, men igår lavede Samsung i Frankrig en svipser, der stort set bekræfter, at telefonen er på vej.

De kom nemlig til at afsløre et banner (se ovenfor) på deres website, der reklamerer for forudbestilling af S6 Edge+. Ifølge banneret kan man bestille telefonen fra 21. august til 3. september, hvilket lugter lidt af, at S6 Edge+ kommer i butikkerne 4. september. Banneret blev dog lynhurtigt taget ned, da pressen begyndte at skrive om det. Det skriver Galaxyclub.nl.

Modellen på banneret ligner den almindelige udgave af S6 Edge, men tidligere rygter har sagt, at der er tale om en udgave med 5,5 tommer skærm, snarere end de 5,1 tommer, der er på den lille version.

Samsung holder et stort presseevent på torsdag, hvor vil formentlig kommer til at se mere til GALAXY S6 Edge+, samt hovedpersonen i pressemødet, Note 5.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.