Forside Nyheder

’Sense8’ fornyet til 2. Sæson

-

sense8Et af de bedste eksempler på, hvordan streamingkanalernes eksklusive indholdsproduktioner giver skaberne mere frit spil er ’Sense8’ på Netflix.

Wachowski-søskendeparrets serie om otte mennesker, der er forbundet til hinanden mentalt på tværs af verden er noget af det mere flippede og grænseoverskridende, man kan finde på tv lige nu.

Annonce:

Der har været ret meget tvivl om, hvorvidt serien var FOR flippet, selv til Netflix, for streamingselskabet er som regel hurtigt ude med meldinger om fornyelser, hvis de føler, fansene er med dem.

Sådan er det imidlertid ikke gået med ’Sense8’. Men er man fan af serien, kan man nu ånde lettet op. ’Sense8’ får nemlig mindst én sæson mere, skriver Netflix på Twitter I forbindelse med, at man i lørdags fejrede fødselsdag for karaktererne i serien. De er nemlig alle født 8. august.

Skuespillerne fra serien dukkede op i en video, hvor de ønskede hinanden tillykke med ”fødselsdagen” og samtidig annoncerede, at sæson 2 er på vej.

Hvornår seriens anden sæson starter, er dog endnu ikke meldt ud.

Annonce:
Forrige artikelHTC står i flammer
Næste artikelNokia forbereder mobil comeback nu
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.