Forside Nyheder

Spring køen til Windows 10 over

-

Windows 10Microsoft har frigivet Windows 10. Men gider du ikke vente i køen så er der alternativer.

Windows 10 er nu tilgængelig som en gratis opgradering til Windows 7 og 8.1-brugere eller på nye pc’ere og tablets.

Microsofts nye operativsystem giver en ensartet oplevelse på tværs af forskellige enheder, så hvad enten du bruger Windows 10 på pc, tablet, smartphone, Xbox One – eller på sigt HoloLens – vil Windows 10 give samme oplevelse på tværs af enhederne optimeret til skærmstørrelsen.

Annonce:

Allerede nu bliver mere end 2.000 forskellige digitale enheder og konfigurationer testet og optimeret til Windows 10.

 

Spring køen over

Følger du Microsofts officielle vejledning til at få Windows 10 ender du formentlig inde på denne side, hvor Windows 10 kan reserveres til levering i august.

Men der er en mulighed for at springe køen over. Microsoft stiller nemlig også et ISO image til rådighed, altså en “DVD-fil” hvorfra operativsystemet kan installeres.

Den er tilgængelig i en 32bit og en 64bit udgave.

Dansk: Download Windows 10 ISO

Engelsk: Download Windows 10 ISO

 

Se også

Gratis Windows 10 til Xbox One til november

 

Windows 10 byder på mange nye funktioner, herunder:

  • Den nye browser, Microsoft Edge, som bl.a. giver hurtig browsing på internettet, mulighed for at skrive noter direkte på et website med tastatur eller pen, og sende websider med noter til venner.
  • En ny funktion kaldet Continuum sikrer, at eksempelvis apps tilpasser sig skærmtype- og størrelse. Eksempelvis sørger Continuum for, at en app automatisk bliver optimeret mellem skærmstørrelser – eksempelvis til en touch-skærm eller mellem desktop- og tablet-tilstand.
  • Indbyggede apps, herunder Fotos, Kort og Microsoft’s nye musik app Groove, Film og TV samt OneDrive.
  • Microsoft Phone Companion-app sætter iPhone, Android og Windows smartphones i stand til let at integrere, synkronisere og dele indhold med Windows 10-enheder.
  • De helt nye Office Mobile-apps til Windows 10-tablets er tilgængelige i dag gennem Windows Store. De nye Office-apps er udviklet til en mobil verden og giver en god touch-optimeret oplevelse på selv helt små tablets.

 

Annonce:
Forrige artikelSiri besvarer snart dine opkald
Næste artikelEt flertal vil spare på licens til DR
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.