Forside Nyheder

YouSee: Ny boks med PVR på vej

-
8153-yousee-boks-500.jpg
Den gamle Samsung boks, som får en afløser i starten af 2016

 

YouSee kommer med en ny boks til deres kabel-tv kunder i begyndelsen af 2016.

Det er funktioner som Start forfra og TV-arkiv, som får en ny boks til næste år, og det er ikke et øjeblik for tidligt.

Annonce:

“Jeg mangler én stor brik: en ny boks – og den er på vej. Derudover er jeg helt overbevist om, at det, vi gør nu, er det, som kunderne vil have, og så er det et spørgsmål om vores evne til at få det forklaret og få dem hjulpet godt i gang ved at gøre det superenkelt at bruge”, fortæller YouSee-direktør René Brøchner til business.dk.

YouSee-direktøren: “Jeg mangler én stor brik: en ny boks – og den er på vej”.

Lige før det er for sent!

I flere år har flere brugere på recordere.dk skreget efter en tidssvarende boks, og nu hvor YouSee annoncerer den er på vej, er det lige før det er for sent.

I dag har folk TV, som modtager YouSee i digital kvalitet, og mange af de TV har muligheden for at optage via USB. Og da YouSee samtidigt på flere af de store Smart TV tilbyder en – eller flere apps til YouSee arkiv og Blockbuster, skal der nok meget til at vinde alle de gamle boks-brugere tilbage i folden.

Men boksen kommer nok samtidigt med at YouSee slukker for det analoge signal, så der skal nok være et marked for de brugere som stadig har et TV af ældre dato uden DVB-C modtager

 

Se også

YouSee Play nedlægges

YouSee bredbåndskunder får CMore og 3 mdr. HBO

YouSee: Grundpakke-kunder får tv på farten

YouSee vil sælge bredbånd uden tv

 

Annonce:
Forrige artikelNy Nexus lavet af Huawei ser mærkelig ud
Næste artikelTrådløs kontakt/dimmer til Philips Hue?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.