Forside Nyheder

YouSee scorer stor antenneforening fra Stofa m.fl.

-
Fra venstre: YouSee-direktør René Brøchner, formand for HAS Kurt Larsen, direktør og key account manager i YouSee Kim Schøndorff
Fra venstre: YouSee-direktør René Brøchner, formand for HAS Kurt Larsen, direktør og key account manager i YouSee Kim Schøndorff

HAS, en af danmarks største antenneforeninger, skifter fra Stofa m.fl. til YouSee.

Hjørring Antenneselskab (HAS), der er en af danmarks største antenneforeninger med 20.000 medlemmer, skifter leverandør af tv-signaler.

De nuværende aftaler med Stofa, Canal Digital og Viasat skiftes ud med en samlet aftale med YouSee. En aftale der foreløbig gælder i tre år.

Annonce:

“Med skiftet bliver det fremover YouSee, der kommer til at levere tv-signaler i vores net. Det bliver på nyt udstyr som HAS ejer”, fortæller formanden for HAS, Kurt Larsen, og fortsætter:

“Der vil fortsat være tre pakker som administreres af foreningen, så der er stadig plads til, at medlemmerne kan stemme vejledende og dermed indikere hvilke kanaler, de gerne vil have til fjernsynet”.

 

Mere for pengene

HAS fortæller at den ny aftale er billigere for medlemmerne og samtidig giver mere for pengene.

“Aftalen giver også vores medlemmer stor valgfrihed. Alle medlemmer får mulighed for at tilkøbe yderligere tv-kanaler enkeltvis”, fortæller Kurt Larsen, og han fortsætter:

“Nu får medlemmerne en enestående chance for i endnu højere grad at sammensætte præcis den pakke, som den enkelte ønsker. 10 kanaler i pakke 2 kan skiftes ud og erstattes af andre f.eks. nogle af dem, der ligger i pakke 3”.

En anden gevinst ved den ny aftale er at muligheden for at tage deres tv-programmer med på farten via YouSee web-tv både ude og hjemme med både direkte tv og tv-arkiv.

Skiftet fra Stofa, Viasat og Canal Digital til YouSee sker omkring årsskiftet.

 

Se også

HAS bytter Stofa ud for billigere internet

 

Annonce:
Forrige artikelHer er Microsofts næste Lumia-modeller
Næste artikelMassiv Plex-opdatering på Smart TV og PlayStation
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.