Forside * Featured

YouSee vil sælge bredbånd uden tv

-

YouSee bredbånd internet 300 Mbit

YouSee er på vej til at sælge bredbånd uden krav om en tv-pakke.

YouSee er Danmarks største udbyder af bredbånd og hurtig: Gennemsnitshastigheden er 70 Mbit/s.

Annonce:

Nu vil de gerne være endnu større og arbejder på at droppe kravet om at man skal have en tv-pakke for at abonnere på internet. Lige nu er konceptet på tegnebrættet så detaljerne om priser og udbud må vi vente med at høre om.

 

Måske sammen med tv-arkiv

YouSee arbejder også med muligheden for at tilbyde en mellemting med internet og arkiv-tv, uden live tv.

”Man kunne forestille sig et tv-produkt, som er rent arkiv-baseret men med tv-kanalernes fulde indhold af programmer, film og serier. Det kunne også være muligheden for at købe en specifik udsendelse som f.eks. en fodboldkamp eller et særligt dokumentarprogram”, fortæller YouSee-direktør René Brøchner.

 

Teknikken skal på plads

Oprindeligt har kabelnettet været bygget til primært at distribuere tv og det skal ændres for at kunne tilbyde bredbånd alene.

”Som vores kabelnet er opbygget i dag, er det ikke muligt at skille tv og bredbånd. Men med en større ombygning af vores net og et sluk for de sidste analoge kanaler i begyndelsen af det nye år, får vi skabt de tekniske forudsætninger for, at det kan lade sig gøre”, slutter René Brøchner.

YouSee venter at være klar med bredbånd uden tv i april 2016.

 

Se også

YouSee: Ny boks med PVR i starten af næste år

YouSee Play nedlægges

YouSee: Grundpakke-kunder får tv på farten

YouSee bredbåndskunder får CMore og 3 mdr. HBO

 

Fakta

  • YouSee åbner gradvist op for bredbånd uden tv fra slutningen af 1.kvartal 2016
  • I første omgang bliver produktet tilgængeligt for privatkunder, men vil på sigt også kunne tilbydes til antenne- og boligforeninger i takt med at deres kontrakter genforhandles
  • YouSee fjernede tidligere på året grænsen for fair use. Det betyder, at der ingen grænse er for, hvor meget data du som kunde kan downloade.
  • YouSee er i gang med at udrulle 300 Mbit/s i hele sit dækningsområde og forventer at være færdig ved udgangen af 2015. Pt. er 2/3 af dækningsområdet opgraderet.
  • YouSee lancerede bredbånd via kabelnettet i efteråret 2000. Dengang med en hastighed på 64 kbit/s symmetrisk.
  • YouSee har i dag ca. 435.000 bredbåndskunder og er dermed Danmarks største udbyder af bredbånd til private.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.