Forside Baggrund

Baggrund: Antal Netflix titler i de enkelte lande

-

netflix

Der er forskel på antal titler som er til rådighed i de enkelte lande på streaming-tjenesten Netflix.

Hvis du har været ude at rejse og har haft dit netflix abonnement med dig på din iPad har du måske lagt mærke til, at der er forskel på, hvilke titler Netflix tilbyder.

Annonce:

Der er også forskel på, hvor mange titler, der er til rådighed i hvert enkelt land.

 

Hvor mange titler har Netflix i de forskellige lande?

Det har tjenesten unblock-us været i gang med at analysere på, og de har lavet en liste over, hvor mange titler der er i hvert af de 21 lande, som i øjeblikket tilbyder Netflix.

Ikke overraskende har Netflix’ hjemland, USA, flest titler at vælge imellem, 6.382 titler bliver det til, næsten dobbelt så mange som anden pladsen, som går til Canada med 3.628 titler.

 

Antal Netflix-titler i de enkelte lande. Kilde: unblock-us, grafik: recordere.dk
Antal Netflix-titlerne i de enkelte lande. Kilde: unblock-us, grafik: recordere.dk

 

Hvor ligger Danmark så?

Man kunne godt frygte at Danmark ville ligge sidst i feltet, og vi har da også en del færre titler end USA at vælge imellem, men faktisk ligger Danmark lige i midten sammen med de andre nordiske lande, som alle har næsten samme antal.

2.131 titler kan det blive til i verdens næstdyreste netflix-land (se priser på Netflix i de enkelte lande her).

Netflix USA står dog overfor at miste tusindvis af titler her med udgangen af september som vi skrev om i Netflix gambler med US-kunder, dropper tusindvis af film.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.