Forside IFA IFA 2015

Bose klar med nye SoundLink hovedtelefoner

-
Bose around ear
Bose around ear

På IFA 2015 i Berlin præsenterede Bose i dag deres nye SoundLink around-ear trødløse hovedtelefoner

Med op til 15 timer batterilevetid, og mulighed for multi-punkt tilslutning af to enheder er Bose’s nye hovedtelefoner blandt topmodellerne inden for trådløse muligheder.

Annonce:

Hovedtelefonerne er baseret på Bluetooth, men du kan forbinde dem via NFC.

“Vi er af den overbevisning, at det ikke bør være nødvendigt at gå på kompromis med hensyn til lyd eller komfort, når ledningerne fjernes”, udtaler Bernice Cramer, direktør for Bose trådløse hovedtelefoner. “Så vi har gjort mere end bare at gøre SoundLink II til de trådløse hovedtelefoner, der har markedets bedste lyd. Vi har også gjort dem til de mest problemfri trådløse hovedtelefoner. Først vil du opleve, hvor godt din musik lyder, og så vil du opdage, at vi har løst alle de små og store problemer, som ingen andre har løst. Det er styrken ved fremragende design – det gør hele oplevelsen ved streaming af musik så meget bedre”.

Bose around ear hovedtelefoner
Bose around ear hovedtelefoner

Bose trådløs lyd

SoundLink® around-ear trådløse hovedtelefoner II anvender Boses patenterede teknologier, herunder aktiv equalizer og den nye volumenoptimerede equalizer, så musikken er detaljeret og ægte ved enhver lydstyrke. Der er ingen kunstig forstærkning, fordi det ikke er nødvendigt for at give effekt. Det, du hører, er så tæt som muligt på det, der blev optaget, i stedet for at være gendannet eller ændret.

“Vi har aldrig justeret, hvordan et stykke musik skal lyde, når det gengives, fordi det ikke vores musik – det er kunstnerens musik, og det er din musik, og vores opgave er at få det til at lyde så godt som muligt”, siger Cramer.

Til opkald bruger SoundLink® around-ear hovedtelefoner II et avanceret mikrofonsystem, HD-lyd og adaptiv lydjustering for at udelukke støj og vind. Lydstyrken ændres automatisk baseret på taleniveauet og skiftende miljøer, så du kan gå fra en stille bygning til en travl gade uden at gå glip af et eneste ord eller skulle rode efter knapper.

Priser og tilgængelighed

De nye Bose SoundLink® around-ear hovedtelefoner II fås i to farver: Sort og hvid. De bliver tilgængelige ultimo september 2015 for kr. 2.399. Bose SoundLink® on-ear trådløse hovedtelefoner kan stadig fås for kr. 2.199.

Annonce:
Forrige artikelForening vil beskytte danske net-kunder
Næste artikelTechnics viser prototype af pladespiller på IFA
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.