Forside Nyheder

Dansk design-duo laver det ultimative mockup værktøj

-
Vi prøvede lige for sjovt at lave et lille mockup.

Folkene bag sitet place.to er på banen igen. Nu med en fuldfed mockup designer som kan bruges hvis man lige skal opbygge et demo design til reklamer eller illustrationer.

Værktøjet hedder mockupeditor.com og er 100% browser baseret. Det er danskerne Tobias Waaentz og Morten Christensen der også står bag værktøjet place.to som vi tidligere har skrevet om.

Annonce:

“Tanken bag Mockup Editor er at det skal være let for alle at lave et godt situationsbillede til demoer eller reklamer, og har du et website eller en virksomhed kan man bruge værktøjet uden at installere alle mulige grafiske værktøjer. Det har store virksomheder som one.com allerede gjort” fortæller Tobias Waaentz til recordere.dk

I videoen fortæller en af stifterne Tobias Waaentz hvordan man bruger værktøjet, og hvor let det er at trække objekterne rundt i designet, så man kan opbygge miljøet uden at være grafisk kyndig.

Det er planen at der kommer nye objekter hver uge, og de regner med 300-400 objekter i løbet af det første år.

Programmet er gratis at prøve de første 44 dage, og derefter koster det 17 USD (ca. 112 kr.) om måneden. De billeder man skaber er iøvrigt gratis at bruge til egne kunder.

Annonce:
Forrige artikelSteve Jobs: Ny trailer
Næste artikel2 nye Marantz streaming-anlæg
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.