Forside Nyheder

Den er god nok: Amazon Fire TV har 4K

-

FireTV

Så annoncerede Amazon deres nye udgave af Fire TV-boksen.

Og ganske som rygterne forudsagde, så kan den klare 4K. Mange tv-nørder blev skuffede, da Apple annoncerede dne nye Apple TV, og det viste sig, at den stadig kun kan håndtere HD.

Annonce:

De kan så i stedet forsøge sig med at bestille den nye Amazon Fire TV hjem fra USA fra 5. oktober. Prisen bliver ligesom den nuværende model 99 dollar.

Ud over 4K har Fire TV nu også fået Amazons svar på Siri, Alexa, ombord. Det betyder, at de rudimentære talekommandoer, man kunne give Fire TV før, nu er udvidet med bredere søgninger og bedre taleforståelse.

Ud over at kunne levere et 4K-signal, understøtter Fire TV også HVEC, der encoder HD dobbelt så effektivt som h.264. Den er 802.11ac-kompatibel, og som med forgængeren kan man slutte en spil-controller til via Bluetooth og spille spil på den. Disse kan f.eks. være lagret på et SD-kort, som Fire TV glad tager imod.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.