Forside * Featured

Eksklusiv video: Panasonics tv-chef går i detaljer med OLED TV

-

Masahiro Shinada kom til Panasonic fra Pioneer: Nu er han i spidsen for tv-drømmen, OLED TV.

Chefen for Panasonics tv-division hedder Masahiro Shinada. Vi mødte ham på IFA til et særevent hvor han forklarer hvad OLED TV gør for Panasonic og billedkvaliteten sammenlignet med de øvrige displayteknologier.

Før Masagiro Shinada kom til Panasonic i 2010 der stod han i spidsen for produktudviklingen af Pioneer KURO.

Annonce:

Her fortæller han hvordan OLED TV betyder at hans mangeårige drøm er blevet virkelighed. Nu kan han – og Panasonic – endelig levere det ypperste indenfor billedkvalitet på konsummarkedet i dag.

Panasonic OLED TX-65CZ950 er ikke kun Panasonics bedste tv. Det er formentlig kandidat til bedste tv på markedet i år, når det kommer til billedkvalitet.

Med et prisskilt omkring de 80.000 kroner så bliver det nok en lille eksklusiv skare der kommer til at opleve den kvalitet hjemme i stuen. Men Panasonic regner med at indenfor 2-3 år vil OLED TV være til at betale for de fleste.

Men har du 9 minutter, så læn dig tilbage, start videoen ovenfor og hør hvad Panasonics tv-chef fortæller om lige deres OLED TV.

 

Panasonic: Vores OLED performer som “aldrig set før”

Galleri og video: Panasonic OLED helt tæt på

Ingen Firefox i Panasonic OLED TV

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.