Forside Produkter Multirum

Er det her den ultimative multirums-højttaler?

-

hiddenhubAudiofile musikelskere vil formentlig aldrig nøjes med trådløse højttalere, hvor musikken streames fra f.eks. en smartphone.

Alene det faktum, at man ikke kan få et ordentligt stereoperspektiv med en enkelt højttaler er en no-go.

Annonce:

Men for de fleste musikfans med lidt mindre fintunede ører kan en trådløs højttalerløsning være godt nok. Og firmaet Hidden har netop lagt en trådløs højttaler ud som et crowdfunding-projekt på Kickstarter. De har i skrivende stund (på første dag af en 60 dage lang kampagne) allerede samlet halvdelen af de penge ind, de skal bruge.

Højttaleren hedder HiddenHUB og er blot en stilren, hvid skive af en vis tykkelse. Højttaleren sidder i midten, og rundt på kanten sidder der en ring, man kan bruge til at styre f.eks. volumen med.

Samtidig er HiddenHUB formentlig den første højttaler i sin kategori, der selv måler lokalet op rent akustisk og tilpasser lyden efter det. Den kører med WiFi for at holde opløsningen i musikken så høj som mulig, og kan endda lave sit eget 5 GHz-netværk, hvis man vil holde skidt og snot for sig.

hiddenhub3

Designet er hovedfeaturen

I forhold til musikkilden, så understøtter HiddenHUB Airplay, DLNA og Bluetooth, og kan fungere HELT trådløst (altså også uden strømkabel) i 12 timer på en opladning. Man kan altså også tage den med sig, hvis man vil.

Det er dog designet, der er den største feature ved HiddenHUB. Når den hænger på væggen, kan den give let lys fra sig, så den mere ligner en væglampe end en højttaler. Det er en højttaler, der er lavet til at være en del af et stilfuldt indrettet hjem.

Når disse ord publiceres, kan man lige nå at være blandt de første, der spytter penge i projektet, og få en HiddenHUB til 339 dollar. Ellers skal man af med 389 dollar, eller cirka 2600 kroner omregnet. Højttaleren forventes at blive leveret til marts, såfremt indsamlingen når sit mål – hvilket alt tyder på, at de gør.

Du kan læse mere og bestille en HiddenHUB her.

hiddenhub2

 

Annonce:
Forrige artikelApple: iPhone 6s slår sidste års salgsrekord.
Næste artikelVLC kommer til den nye Apple TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.