Forside Produkter HiFi & Surround

B&O BeoPlay S3 streaming-højttaler

-
B&O Beoplay S3
B&O Beoplay S3

B&O PLAY by BANG & OLUFSEN er klar med en ny fleksibel Bluetooth 4.0 højttaler der kan spille multirum.

BeoPlay S3 er en ny fleksibel Bluetooth-højttaler til hjemmet med en modulopbygget tilgang til lyd:

Du starter med én højttaler. Med to BeoPlay S3 højttalere kan du få trådløs lyd i ægte stereo, og med tre eller fire højttalere kan du fylde flere rum med musik.

Annonce:

Kabinettet er lavet af stift polymer for at sikre en optimal akustisk stabilitet og eliminere resonanser og lydgengivelsen er neutral (farver ikke).

Det er let og hurtigt at skifte coveret ud, så S3 altid passer til netop din stil og indretning. Vælg mellem en række forskellige farver.

 

 

Historien bag BeoPlay S3

BeoPlay S3 er designet af Jakob Wagner, manden bag designet af de prisbelønnede BeoPlay H6 og BeoPlay H3 hovedtelefoner.

Bang & Olufsen har altid været synonym med et meget skarpt og geometrisk udtryk – og BeoPlay S3 er en moderne B&O PLAY fortolkning af den arv.

S3’s karakteristiske form er ny og overraskende, men samtidig velkendt – og det har helt klart også været Jakob Wagners mål.

Inspirationen til designet kommer fra to genstande: dodekaederet, en geometrisk form med tolv femkantede sideflader, og en tennisbold, med to identiske dele, som smelter sammen i en omfavnelse.

Jakob Wagner har trykket og strakt denne form, skåret noget af den af og sat andet sammen med den – og det har han fået en højttaler ud af, som kan stå på en af sine overflader og sende lyd ud af en af de andre.

 

B&O Beoplay S3
B&O Beoplay S3

 

Pris og tilgængelighed

B&O BeoPlay S3 koster kr. 2.999,-

Er klar til salg nu.

 

Annonce:
Forrige artikelEmmy Awards: Dansk dækning på TV 2 ZULU og PLAY
Næste artikelGratis antivirusprogrammer vil sælge oplysninger om dig
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.