Forside Produkter Mobil

iPhone 6s er en bedre vandhund

-

Apple iPhone 6s og 6s Plus ser ud til at håndtere vand bedre end forgængerne.

Mens andre fabrikanter lover at deres mobilprodukter er vandafvisende i forskellige grader, så har Apple bygget produkter til brug i tørdock.

Annonce:

Men måske er iPhone 6s og 6s Plus bedre vandhunde end Apple har ønsket at fortælle om. Det viser forskellige forsøg publiseret på YouTube.

ZeeDude (videoen ovenfor) har forsøgt sig med at lægge Aples nye smartphones i vandbad i 30 minutter, og de var endda tændt og ikke i stand-by undervejs.

Flere der har set videoerne var dog bekymret for om telefonerne aligevel ikke kunne have taget skade på områder som touch-id, højttaler, lightning-port og hovedtelefonudgang. Men i en senere video demonstrerer ZeeDude at de ting virker endnu 48 timer efter første forsøg.

Deres iPhone 6s har dog fået et problem med en permenant svag skrå streg nedover displayet efter vandturen.

Andre har gjort lignende forsøg med vandbade som her og her.

De nye iPhone-modeller er tydeligvis bedre til at afvise vand og dermed klare en skylle udenfor, men når Apple slet ikke omtaler det så kan det skyldes at man kan rende ind i problemer som eksempelvis ZeeDude gjort med deres mere “ekstreme” test under vand.

Se også: Første indtryk af iPhone 6s Plus

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.