Forside Nyheder

Ny aftale: Mere arkiv-indhold på DR TV

-
Med afsæt i aftalen har dr.dk blandt andet netop haft repremiere på sæson 2 af Borgen tirsdag den 1. september. Foto: Mike Kollöffel, DR
Med afsæt i aftalen har dr.dk blandt andet netop haft repremiere på sæson 2 af Borgen tirsdag den 1. september. Foto: Mike Kollöffel, DR

Brugere af DR’s tv-kanaler og tv-arkiv kan se frem til endnu mere arkivindhold nu, blandt mere DR drama.

DR og Copydan er blevet enige om en ny aftale for kulturarven i DRs arkiver. Det er Copydan der varetager rettighederne for 30 forskellige typer af rettighedshavere – for eksempel skuespillere, instruktører og dramatikere.

Den ny aftale giver blandt DR mulighed for at vise 40 timers nyere tv-drama på dr.dk og HbbTV. Det udnytter DR i denne tid til en gensyn med Arvingerne sæson 1 og 2 og Borgen sæson 2.

Annonce:

DR får samtidig mulighed for at lægge 500 timers redaktionelt udvalgt arkivstof på dr.dk.

”Den nye aftale er en win-win-aftale for alle parter. DR får nu nemmere ved hurtigt at tilbyde arkivmaterialet, så DRs lyttere, seere og brugere kommer til at opleve tidligere programmer brugt på nye måder og sat ind i relevante og nye redaktionelle sammenhænge”, fortæller direktør for DR Rådgivning, Strategi og Kommunikation Caroline Reiler.

I den kommende tid vil der dukke flere dramaserier og arkivprogrammer op på dr.dk og HbbTV.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.