Forside Nyheder

Ny sæson af streamingmagasinet Serieland på TV 2 PLAY

-

Serieland

2. sæson af magasinet om streaming, Serieland, skydes igang på TV 2 PLAY onsdag.

I Serieland anmelder værterne Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg de største serier på de danske streamingtjenester.

Annonce:

I hvert afsnit er der besøg af en kendt gæst, som er med til at anmelde de nyeste serier på streamingtjenester som Netflix, HBO Nordic, Viaplay, DRTV og TV 2 PLAY.

“Serier er kommet for at blive, og derfor skal de tages seriøst. Det er på tide, at vi anmelder serier på samme måde, som vi anmelder film. Vi forventer høj klasse og nyskabende historier – specielt når vi skal følge seriefigurer i lang tid. Derfor er vi muligvis en smule hårde i vores anmeldelser, men det betyder ikke, at vi ikke elsker serier”, fortæller Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg supplerer:

“Danskernes appetit på serier er umådelig stor. Streamingtjenester er blevet menneskets bedste ven, og meget tyder på, at serieformatet er den foretrukne underholdning for tiden. Vi følger vores seriehelte i tykt og tyndt, fordi de minder os om vores egne gode og dårlige sider. Derfor vinder serier ofte over film i underholdningskampen”.

2. sæson har premiere d. 9. september på TV 2 PLAY.

 

Annonce:
Forrige artikelFirefox-skaber skriver afsnit af ’Silicon Valley’
Næste artikelBibliotekerne får eksklusivt Prince-album som Spotify ikke måtte få
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.