Forside Nyheder

PlayStation TV kan hackes til Netflix og flere spil

-
Spil spil på PlayStaion TV
Spil spil på PlayStaion TV

Sony blokerer for mobil spil og streaming-apps i den lille konsol-extender PlayStation TV, men det kan omgås.

På trods af navnet “PlayStation TV” så er Sonys lille tv-boks mest noget der kan bruges som konsol-extender. Altså muligheden for remote-gamning i et andet rum, hvor PlayStation TV er extender for PS4 spillekonsol.

Selvom PlayStation TV godt kan spille visse spil, så er der begrænsninger. Endnu værre ser det ud med streaming fra Netflix o.lign. For selvom navnet måske antyder en konkurrent til Apple TV eller Chromecast, så er Sonys PS TV ingen streamer.

Annonce:

 

Sony blokerer indhold

Dette selvom PlayStation TV teknisk set regnes for en PS Vita uden skærm. Men Sony blokerer for mange af de funktioner der er i deres håndholdte spillekonsol.

Men nu er der fundet en omvej. Det er muligt at “hacke” ens PlayStation TV til at spille flere spil, streame Netflix og YouTube mm. Det skriver Ars Technica.

Det er muligt at udnytte en fejl i email-delen på PS TV, til at få boksen til at åbne op for mange af de funktioner som Sony har blokeret. Dette ved at gemme en liste over “godkendte” apps på enheden.

På videoen herunder forklarer de hvordan det virker, og hvordan en 430 kroners PS TV kan få adgang til mere indhold end det Sony tillader.

 

 

Pris og tilgængelighed

Sony PlayStation TV koster fra kr. 430,-

Se dagspriser her.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.