Forside Nyheder

Så meget ved vi nu om iPhone 6S og nye iPads

-

iphone-6-cameraMens alles øjne er rettet mod IFA i Berlin, går Apple og forbereder sig til pressemødet onsdag d. 9/9.

Men spørgsmålet er, hvor meget, der er tilbage at fortælle på onsdag, for 9to5Mac ser ud til nærmest at have fået alt at vide.

Annonce:

F.eks. kan de berette, at de nye iPhones bliver lavet i noget, de kalder 7000 Series-aluminium, som er 60 procent stærkere end andre aluminium-legeringer. Der skal åbenbart ikke være noget med bøjelig iPhones denne gang. Det er den samme aluminiums-legering, der er blevet brugt på Apple Watch Sport.

Hvis du håbede på, at Apple ville højne bundniveauet for lagerplads i iPhone til 32GB, så bliver du skuffet. Den billigste iPhone vil stadig kun have 16GB ombord, og så hedder den ellers 64GB og 128GB. Priserne bliver de samme som nu.

Derudover skulle de rygter, vi allerede har hørt, holde stik: iPhone 6S og 6S+ ser ud ligesom 6 og 6+ og kan optage video i 4K med et 12-megapixels kamera. Frontkameraet bliver også opgraderet, skærmen får Force Touch og man vil kunne købe de nye iPhones i den kobber-agtige Rose Gold-farve.

IPhone 5c udgår i øvrigt fuldstændigt. Planerne om en iPhone 6c er tilsyneladende stadig i live, men den model vil ikke blive vist frem på onsdag.

Derudover kommer der nye iPads på onsdag, dels en iPad mini 4, der er lidt tyndere og har bedre kameraer og hurtigere processor, og dels den meget omtalte iPad Pro, der skulle være en 12 tommer-iPad, der kan bruges med en Force Touch-sensitiv stylus-pen. Forudbestillingen af de nye iPads sker i slutningen af oktober og de kommer til salg i november.

Og så er der naturligvis den nye Apple TV-boks, samt en række nye remme i nye farver til Apple Watch.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.