Forside Produkter Gadgets

Sony har fokus på HiRes Lyd og mobiler på IFA 2015

-
Sonys direktør Kazuo Hirai (foto: recordere.dk)
Sonys direktør Kazuo Hirai (foto: recordere.dk)

På forbrugerelektronikmessen IFA i Berlin, som begynder fredag d. 4. september, løfter Sony sløret for en række nye produkter, der alle repræsenterer det bedste inden for kreativitet og teknisk opfindsomhed. Produkternes udvikling og design understreger filosofien om at “inspirere og indfri menneskers nysgerrighed og fremkalde følelser.”

På Sony-pressekonferencen onsdag d. 2. september, forud for IFA’s officielle åbning, præsenterede Kazuo Hirai, President og CEO for Sony, de nyeste High-Resolution Audio- og mobilprodukter fra Sony. Han fremhævede desuden de nye, spændende oplevelser, der venter forbrugerne med de øvrige produktnyheder fra Sony, herunder bl.a. kameraer og tv.

Annonce:

”Jeg tror på, at der stadig er et stort potentiale inden for forbrugerelektronik. Hos Sony vil vi fortsætte med at flytte grænserne for at gøre dit liv bedre og give dig wow-oplevelser.”

 

Sony Hovedtelefoner
Sony Hovedtelefoner

Hi-Res Audio-produkter

Den nye serie af h.ear™-hovedtelefoner fra Sony (udtales hear) og de nye Walkman®-modeller sætter krydderi på tilværelsen med deres imponerende Hi-Res-lyd og iøjnefaldende farver. Hovedtelefonerne og Walkman® har alle et enkelt og stilrent design i forfriskende, matchende farver. Sammen gør de det muligt at nyde suveræn Hi-Res-lyd med et markant stiludtryk.

h.ear-serien indeholder både over-the-head- og in-ear-hovedtelefoner. Over-the-head-modellerne kaldes også “h.ear on” og har et cool udtryk, der sammen med stort set usynlige samlinger mellem bøjlen og selve høretelefonen har et enkelt og stilrent design. De sidder desuden både komfortabelt og elegant på hovedet. “h.ear in NC” er verdens første1 in-ear Hi-Res-hovedtelefoner2 med digital støjeliminering, så du kan nyde lyden uforstyrret på farten. “h.ear in NC”-hovedtelefonerne vil også blive solgt sammen med den kompakte NW-A25HN Walkman®, som spækket med digitale støjelimineringsfunktioner leverer problemfri Hi-Res-lyd lige fra det øjeblik, du tager den ud kassen.

Som nyeste produkt i ZX-serien, introducerer Sony også NW-ZX100HN Walkman®. Ligesom NW-A25HN har NW-ZX100HN Hi-Res digital støjeliminering og vil blive solgt sammen med “h.ear in NC”-hovedtelefoner. NW-ZX100HN kan ydermere prale af et batteri, der leverer hele 45 timers kontinuerlig afspilning af Hi-Res-lyd.

Sony Walkman
Sony Walkman

 

Ny versioner af Xperia Z5 smartphone

Sony lancerer deres seneste flagskibssmartphone, den 5,2″ store Xperia Z5, sammen en 4,6″ Xperia Z5 Compact. Xperia Z5 Compact lever op til de samme høje krav om brugervenlighed og funktionalitet som Xperia Z5 – blot i en mindre indpakning. Takket være et samarbejde med α™-kameraingeniørerne fra Sony har begge modeller en innovativ kamerateknologi. Kameraerne har en Exmor RSTM-mobilsensor på 23 megapixel og Hybrid AutoFocus, som kombinerer fasedetektions- og kontrastdetektions-autofokus, hvilket giver verdens hurtigste autofokus1 i en smartphone med en hastighed på kun 0,03 sekunder.

 

Sony Xperia Z5
Sony Xperia Z5

Med Xperia Z5 og Xperia Z5 Compact får du en imponerende zoomkraft uden at skulle gå på kompromis med billedkvaliteten. Du kan tage billeder eller optage video med op til 5x zoom med flotte og levende motiver som resultat. Begge mobiler har forbedret billedestabilisering, der holder kamerarystelser til et minimum, når du optager video. Dette betyder, at du for eksempel kan sætte telefonen på cykelstyret og stadig opnå flotte resultater. Som noget helt nyt for Xperia er der indbygget en fingeraftrykssensor på power-knappen, så du slipper for besværet med at låse telefonen op. Og så er de nye smartphones fra Sony selvfølgelig vand- og støvtætte (IP65/68)3. Det enkle og elegante design er opnået ved at samle rammen med et matteret glas på bagsiden, hvilket ikke bare ser flot ud – det betyder også, at telefonen ligger godt i hånden.

Sony lancerer desuden superflagskibsmodellen Xperia Z5 Premium, der er verdens første smartphone1 med 4K-skærm4. Du kan optage video i 4K og med det samme se klippet på Xperia Z5 Premiums imponerende 5,5″ skærm. Derudover kan denne smartphone overføre video direkte til et 4K-tv gennem en MHL-forbindelse5, så du nemt kan vise dine 4K-optagelser på den store skærm. Den indeholder også en 4K-opskaleringsteknologi, som forbedrer billeder og video, der ikke er optaget i 4K, til imponerende skarp 4K-opløsning.

Kilde: Sony Nordic

Annonce:
Forrige artikelTechnics viser prototype af pladespiller på IFA
Næste artikelHuawei: Mate S er flagskibet over dem alle
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.