Forside Nyheder

Sony: PS4 Software 3.0 kommer snart

-
PS4 Darth Vader
Sony PS4 Darth Vader Edition

Sony Computer Entertainment Europe  har i dag frigivet detaljer om den forestående PlayStation 4  System Software-opdatering version 3.00 (kodenavn Kenshin), der bringer spillere sammen på endnu flere måder end før.

Opdateringen byder på en række nye funktioner og forbedringer, inklusive nye måder til at forbinde og forbedre brugeroplevelsen – både når du er ved PS4-systemet, og når du ikke er. Opdateringens nøglefunktioner giver større social interaktion og nye måder at spille på, da lanceringen af fællesskaber på PS4 giver alle mulighed for at oprette, opdage og være med på fællesskabsprofiler. Hver fællesskabsprofil bliver sat op af en ejer, har fokus på et bestemt emne eller spil og indeholder:

Annonce:
  • En fælleskabsvæg som medlemmer kan se. På væggen kan ejere og moderatorer skrive beskeder, og der er mulighed for generel diskussion.
  • Et ”fællesskabet spiller nu”-område, hvor man kan se og slutte sig til medlemsgrupper
  • En side med fælleskabets medlemmer, hvor alle selskabets medlemmer kan ses.

For at gøre spil på PS4 til en mere social oplevelse introducerer System Software-opdatering version 3.00 to nye servicepartnere til SHARE-funktionen som en del af en stor social medie-opdatering. Spillere vil kunne dele 10 sekunders videoklip direkte på Twitter med SHARE-knappen på den trådløse DUALlSHOCK®4-controller, og Twitter-videoen bliver slået op på samme tidspunkt som de øvrige feeds, inklusive ”Nyheder”. Opdateringen introducerer ogsåYouTube Live med direkte video-streaming i høj kvalitet for alle spillere i alle spil.

System Software-opdatering version 3.00 gør det lettere end nogensinde at være både spiller og tilskuer med den nye Events-funktion på PS4. Med denne funktion kan spillerne opdage, registrere, se og deltage i spilbegivenheder, og der vil være let adgang til events via ‘Mine events’ og ‘Fremhævede events’ fra PS4-hjemmeskærmen. Beskeder om starttidspunkter kan modtages både på PS4 og på PlayStation®App, og spillere kan dele events direkte på Facebook eller Twitter ved at trykke på SHARE-knappen på deres DS4-controller.

Med den forbedrede broadcast-funktionalitet giver opdateringen spillerne mulighed for at anmode om at se gameplay, når det fremgår, at en ven ’Spiller nu’. Den pågældende ven kan efterfølgende oprette forbindelse til dig eller påbegynde en Share Play-session.

Foretrukne grupper bliver føjet til venne-appen på PS4. Spillere kan nu tilføje nye eller eksisterende grupper som en foretrukken gruppe for lettere at se online-status på en given vennegruppe og øjeblikkeligt påbegynde en spilsession. Spillere kan oprette og deltage i flere grupper, ændre gruppenavn og gruppebillede. Der er også blevet tilføjet Stickers, som er en række billeder til at udtrykke følelser med, der kan sendes frem og tilbage.

 

 

PlayStation Plus medlemmer får mere plads

System Software-opdateringen forøger også alle PlayStation™Plus-medlemmers online lagerkapacitet fra 1GB til 10GB på PS4.

System Software-opdatering version 3.00 forbedrer Live fra PlayStation, hvor populært indhold fra hele fælleskabet bliver samlet, så alle kan se det. Spillere kan se de mest populære broadcasts, videoklip og skærmbilleder fra PS4. Popularitet vil være baseret på antallet af visninger.

Andre nøglefunktioner inkluderer en opdatering af sektionen med Nyheder, der giver mulighed for interaktion i realtid og for at kommentere direkte på andre spilleres aktivitet. Streaming i lav opløsning bliver tilgængelig via Remote Play for første gang, og skærmbilleder kan gemmes i PNG-format.

PS4 System Software-opdatering version 3.00 er netop nu ved at blive beta-testet. For at få flere oplysninger og en komplet oversigt over funktioner kan du besøge www.playstation.com/da-dk

Kilde: Sony PlayStation Network Danmark

Annonce:
Forrige artikelEn designers forestilling om ny Apple TV
Næste artikelOver 200.000 jailbreakede iPhones hacket
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.