Forside Indhold og distribution Spil features

Spil test: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

-
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain udkom den 1. september til PC, PS4, Xbox One, samt de to gamle konsoller Ps3 og X360. Vi har haft fornøjelsen af at kigge nærmere på Xbox One versionen.

MGS V udspiller sig 9 år efter at Snake blev skudt ned i helikopter (beklager spoileren for jer der ikke har spillet forgængeren Metal Gear Ground Zeroes).

Spiludviklerne har denne gang taget skridtet over mod sandkassegenren og lader dig nu selv bestemme, hvordan og i hvilken rækkefølge du løser dine hoved- og sidemissioner og hvornår du løser dem.

Annonce:

Sideløbende opbygger du din egen hær, bestående at fjender du nedkæmper (her har du en god grund til ikke at dræbe folk). Hæren består af fodsoldater, folk der udbygger din base, samt forskere der udvikler våben og gadgets til brug i fremtidige missioner. Det fungerer nærmest som et spil i spillet.

 

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

 

Snake er fra start ikke på toppen da han har ligget i koma, hvilket afspejles i de første missioner, der introducerer dig til spillets mekanikker og lader dig lave fejl uden al for megen konsekvens. MGS har altid handlet om at komme uset ind og ud af missioner.

Sådan er det også denne gang, men i modsætning til tidligere, har du mange flere muligheder denne gang. Alle missioner kan angribes på et utal af måder.

Gå ind om dagen med de risici dagslys medfører, eller vent til det bliver nat og udnyt nattes mulm og mørke. Du er ikke bundet af bestemte indgangsveje, brug af bestemte våben, køretøjer eller noget som helst andet.

Det HELE er op til dig og din foretrukne spilfacon.

 

 

Det giver meget forskellige oplevelser hvordan du griber scenarierne an og personligt spillede jeg flere missioner flere gange, blot for at prøve dem på forskellig vis.

Ulempen med denne meget frie opbygning er til gengæld, at MGS V godt kan føles forvirrende, da der simpelthen er rigtig meget at forhold sig til.

Hver mission er opbygget meget selvstændigt og kan i princippet spillet som enkeltstående episoder.

Det er fint, hvis man lige vil nappe en mission inden aftensmaden, men det betyder også at man lettere mister overblik over helheden.

Gameplay, grafik og overflødighedshornet af muligheder gør Metal Gear Solid V: The Phantom Pain til et unikt og virkelig godt spil, for folk der holder af serien. Nye spillere skal dog forberede sig på, at der er meget at tage højde for, hvis du virkelig vil have styr på løjerne.

Ude nu til PC, Xbox 360, Xbox One, PS3 og PS4.

 

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Annonce:
ANMELDELSE KONKLUSION
Karakter
9/10
Forrige artikelLæk: Nyheder i Chromecast 2
Næste artikelVIDEO: Se XBOX ONE køre Windows 10
spilanmeldelse-metal-gear-solid-v-the-phantom-painGameplay, grafik og overflødighedshornet af muligheder gør Metal Gear Solid V: The Phantom Pain til et unikt og virkelig godt spil, for folk der holder af serien. Nye spillere skal dog forberede sig på, at der er meget at tage højde for, hvis du virkelig vil have styr på løjerne.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.