Forside Nyheder

Stofa står overfor stor nordjysk luns af Waoo

-

Stofa

TV-distributøren Stofa står til at få op mod mange tusinde nordjyske elkunder i folden i fusion mellem Nyfors og Syd Energi.

Stor jysk energifusion kan sende tusindvis af kunder i favnen på Stofa. Nord og syd vil forenes.

Energiselskabet Nyfors i Nordjylland har annonceret planer om at fusionere med Syd Energi i Sydjylland og hvis den fusion godkendes af konkurrencemyndighederne så står de Nyfors-kunderne overfor at skulle have ny leverandør af TV og bredbånd.

Det nye selskab vil dække 320.000 andelshavere.

 

Nordjyderne skal have mere fiber

Fusionen vil samtidig betyde at nordjyderne rykker på lynhurtig fiber i et hurtigere tempo. Med i aftalen er at fiber i Nyfors område skal nå op på en dækning på 95% af husstandene over de næste 5 år.

“Udrulningen af fiber til næsten alle forbrugere og virksomheder i vores område vil desuden være med til at fremtidssikre vores del af den nordjyske region”, forklarer Henning Krabbe, bestyrelsesformand i Nyfors.

 

Stofa overtager fra Waoo og Bredbånd Nord

Stofa ejes af Syd Energi så en fusion vil betyde at de Nyfors-kunder der i dag har Waoo til TV og Bredbånd Nord til internet får ny leverandør.

“Bliver fusionen til en realitet, vil det også betyde et farvel til Bredbånd Nord og Waoo! samarbejdet, og at Nyfors´ fiberkunder herefter vil kunne glæde sig til at få indhold fra Stofa gennem de lynhurtige fiberforbindelser i begyndelsen af 2017”, forklarer Henning Krabbe.

Dermed står Stofa til at overtage en stor luns af det nordjyske marked for TV og bredbånd. Forleden vinkede de farvel til 17.000 tv-kunder i Hjørring, og nu henter de – om fusionen godkendes – mere end det tabte tilbage.

 

Annonce