Forside IFA IFA 2015

Supersimpel multirums-højttaler uden Wifi

-

IzzyMultirums-lytning af musik er virkelig begyndt at brede sig, og der kommer hele tiden nye produkter til.

Fra Gibson Innovations og Philips kommer nu Izzy, der måske er det simpleste multirums-system, når det gælder opsætning lige nu.

Annonce:

Izzy kører med ren Bluetooth, så der er ikke noget med at der skal forbindes til Wifi, og man behøver ikke bøvle med at få højttaleren til at huske kodeordet til det trådløse netværk.

Idéen er, at højttalerne sender musikken mellem hinanden via Bluetooth, ligesom du sender musikken fra din mobile enhed via Bluetooth.

Der er to modeller: Topmodellen BM50 har også radio indbygget, 40W forstærker og 2,75″ højttalere, samt en basport. Den kan også håndtere streaming fra USB. Den kan skifte mellem individuel musik og gruppemusik med et enkelt tryk og der kan kobles fire af dem sammen på en gang. Prisen bliver 2.299 kroner.

BM5 er den skrabede lillebror til BM50. Her kan fire højttalere også sluttes sammen, men højttalerne er kun på 2,5″ og der er ikke mulighed for at streame fra USB eller netradio. Til gengæld er prisen kun på 999 kroner.

Der er ikke fastsat dansk lanceringsdato på Izzy-serien endnu.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.