Forside Indhold og distribution Musik

Telia giver valgfri TV, HBO og Spotify

-

Telia HBO SpotifyTelia slipper tillægstjenesterne fri. Nu kan kunderne selv frit vælge om de ønsker TV, HBO Nordic, Spotify mm.

De forskellige tillægstjenesterder gives som en del af abonnementet er også et fordyrende led, og hvis man nu hellere vil have Deezer eller Tidal fremfor Spotify og ikke ser tv-serierne på HBO Nordic.

Det råder Telia nu bod på og giver kunderne mere frihed til at vælge selv, altså selv bestemme hvilke tjenester de ønsker med i abonnementet.

Annonce:

 

Maksimal frihed

”For os handler det om at give kunderne maksimal frihed. Vi vil ikke have en foie gras-model, hvor vi på forhånd inkluderer faste tjenester for kunderne. De ved godt, hvad de vil have, og så er det vores opgave at have kvalitetstjenester på hylden til en god pris”, fortæller Christoph Nørgaard, privatkundedirektør i Telia, og fortsætter:

“Nu ændrer vi abonnementerne, så kunderne helt selv kan vælge mellem alle vores tjenester. Det giver langt mere mening og værdi for kunderne”.

Tjenester der nu bliver tilvalg hos Telia er: Spotify, HBO, Storytel, Telia TV, Roam Like Home og mobilforsikring

 

Annonce:
Forrige artikelSnart kan du købe et 8K-tv
Næste artikelStofa står overfor stor nordjysk luns af Waoo
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.