Forside Indhold og distribution Film

Viaplay følger Netflix og hæver prisen

-

Viaplay

Selvom Viaplay i sommers meddelte at de ikke ville følge med Netflix prisstigninger, så har de nu valgt at gøre det aligevel.

Viaplay hæver per 1. oktober 2015 prisen på deres streamingtjeneste, så den matcher Netflix prisstigning.

Annonce:

Den nye pris bliver dermed 89 kr./md for standard-abonnementet med film og tv.

Ligesom hos Netflix, så beholder nuværende kunder den gamle pris et år endnu. Hos Viaplay vil nuværende kunder derfor først opleve prisstigningen per 1. oktober 2016.

Da Netflix hævede deres priser i sommers der undlod Viaplay ellers at følge med op. Dengang lød det at de så en fordel i at ligge under Netflix.

“Vores pris er 79 kr, og det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder endnu mere værdi og endda har et bedre tilbud end Netflix”. fortalte Lotus Ankjær Hedebroe, Viaplay PR Manager i Danmark, til recordere.dk for 1,5 måned siden.

Som svar på hvorfor prisstigningen kommer allerede nu lyder det:

“Prisen stiger på Viaplay nu, så vi kan sikre, at vi altid kan få rettighederne til det bedste indhold og gøre det tilgængeligt for vores kunder”, udtaler Lotus Ankjær Hedebroe.

 

Annonce:
Forrige artikelGoogle skifter logo
Næste artikelNy Marantz topmodel AV receiver DTS:X klar
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.